Hot Stone Massages

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Beauty Center Physical verzorgt voor u een heerlijke massage naar uw wensen.

Hot Stone Massages Hot Stone Massages

Optimaal genieten

Beauty Center Physical is uw centrum voor vele soorten behandelingen als ontharen, massages of een totale verwenarrangementen.

Optimaal genieten Optimaal genieten
Reizen Turkije

In Turkije, Istanbul heb ik een ziekenhuis leren kennen met hoogwaardig personeel die allemaal zowel in eigen- als in het buitenland hebben gestudeerd en in hun eigen land de sporen ruimschoots hebben verdiend.

Daar er zo veel mensen wonen in die stad hebben de artsen erg veel ervaring kunnen opbouwen en heeft elke arts zijn eigen specialiteit.

Het is een Amerikaans ziekenhuis, zelfs de inrichting komt er vandaan.

 

Zelf heb ik mijn ogen in oktober 2003 laten laseren. Ik had -8,25 en -8,50 en kon in Nederland alleen met een lens geholpen worden.die in mijn oog gezet zou worden of misschien met de pijnlijke behandeling van lasek .Deze techniek wordt in Istanbul niet eens meer gedaan ,daar die achterhaald is daar.

De arts die mij geopereerd heeft,  heeft in Amerika onderscheidingen ontvangen en behoord tot de top 5 van de wereldtop in oogartsen. Hij geeft gastlessen in Nederland, Duitsland en in Amerika.

Ik ben met lasik  behandeld en zie perfect en heb nooit meer enig last ondervonden erna.

Mijn jongste dochter is januari 2005 behandeld aan de sterkte -7,75 en heeft ook de nieuwe techniek wave ondergaan,dit houd in dat je dan ook ee breder gezichts veld hebt.

 

In dit ziekenhuis worden ook haartransplantaties en cosmetische ingrepen gedaan met de nieuwste technieken.

De prijzen zijn veel lager dan in Nederland.

Ondergaat u een ingreep waarvoor een intensieve nacontrole gewenst is zoals een buikplastiek dan is er in Nederland de Contourkliniek in Bussem die dit voor ons verzorgd zodat u van een optimale naverzorging voorzien wordt.

 

De reis en accomedatie kunnen door ons verzorgt worden indien gewenst.

Naast het ziekenhuis ligt  een  4sterren hotel dat ik met korting kan aanbieden.

Mocht u de reis willen verlengen om er een vakantie achter te plakken dan kan dit.natuurlijk.

Ik raad aan als u wilt zwemmen dit voor de operatie van de ogen te doen daar er na de operatie een maand niet gezwommen mag worden.

Wilt u in de stad blijven voor een  leuke steden trip dan kunt u beter eerst de operatie laten doen.

 

Er worden ook health check-up’s gedaan. U kunt aangeven wat u wenst en het wordt voor u verzorgd.