Hot Stone Massages

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Beauty Center Physical verzorgt voor u een heerlijke massage naar uw wensen.

Hot Stone Massages Hot Stone Massages

Optimaal genieten

Beauty Center Physical is uw centrum voor vele soorten behandelingen als ontharen, massages of een totale verwenarrangementen.

Optimaal genieten Optimaal genieten
Voorstellen
Ik ben geboren in Amsterdam, deels opgegroeid in Hilversum en weer terug voor de middelbare beroepsopleiding in Amsterdam. Daar heb ik diverse opleidingen gedaan alvorens in dit beroep mijn ideale bestemming te zien. Om te werken met mensen en al de voorgaande ervaringen te laten samen smelten tot de nu bestaande praktijk.

Ik ben begonnen met de opleiding voor Kinder en Jeugdverzorging. Vervolgens de basisopleiding voor schoonheidsverzorging. Tijdens mijn opleiding werkte ik in dagverblijven, horeca en gaf ik jazz-ballet in de avonduren. Ik ben er een korte periode eruit geweest om mijn 2 dochters te krijgen en te verzorgen. En op mijn 30ste weer aan de studie gegaan om de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging te voltooien. Ik heb mij gespecialiseerd in permanente ontharing, medische camouflage, diverse soorten massages, acne, shiatsu, permanente make-up, tatoueren. Tevens heb ik het middenstands diploma behaald wat toen nog verplicht was.

In 1994 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een eigen bedrijf begonnen wat inmiddels al jaren bestaat en waar ik met veel plezier in werk. Ik heb na mijn start nog diverse opleidingen gevolgd om bij te blijven. Zo heb ik de Bio Skin Jetting en de Guasha Massage eigen gemaakt. Verder gaf ik les in buurthuizen aan diverse groepen zoals tieners (16-20jaar), allochtone vrouwen (ik spreek Turks) en jonge meiden groepen (10-14 jaar). De cursussen waren divers zoals huidverzorging, hygiene, manicure en gezondheidslessen ,voeding en vitamines.

Toen de VAKOS een cursus startte om te werken met kankerpatienten met de bedoeling in het projekt "Goed verzorgd, beter gevoel" te komen aarzelde ik geen minuut en heb met veel plezier de cursus gedaan. Vlak erna ben ik in Zaandam gaan starten in het ziekenhuis "de Heel". Daar gaf ik 2 jaar les aan groepjes dames in 'Verzorging' en 'Visagie' ,vaak tijdens de cytostatica. Je leert de mensen wenkbrauwen tekenen (die vaak uitvallen van de kuren) en hoe ze hun huid het beste kunnen verzorgen. Helaas was de reistijd niet meer haalbaar voor mij en was ik genoodzaakt te stoppen. Ik krijg nu de mensen zelf op de praktijk of werk mee aan dagen die georganiseerd worden door het IKA. Met een andere collega hebben we diverse middagen gewerkt aan de zogenaamde huiskamerprojekten en aan het blindeninstituut in Zeist. Daar gaven we voorlichting en demonstraties voor mensen met oogprothesen, heel dankbaar werk.

Ik ben nog zeer leergierig en als er iets interessant is zal ik dat nog zeker gaan doen. Verder doe ik de verplichte na-scholingen zoals het ontharen en de medische camouflages, dit om up to date te blijven en om aan de voorwaarden van de verzekeringen te voldoen. Daarom krijgen de klanten vergoedingen uit hun pakket.

Mocht u nog vragen hebben over mijn vakgebied dan kunt u dit ten alle tijden doen.