Hot Stone Massages

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Beauty Center Physical verzorgt voor u een heerlijke massage naar uw wensen.

Hot Stone Massages Hot Stone Massages

Optimaal genieten

Beauty Center Physical is uw centrum voor vele soorten behandelingen als ontharen, massages of een totale verwenarrangementen.

Optimaal genieten Optimaal genieten
Ontharing
Het is niet eenvoudig om ongewenst en overtollig haar te verwijderen. Conventionele haarverwijderingsmetho-des, zoals scheren en crèmes, zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Er is echter een alternatief….. de Plasmalite®.

Wat is Plasmalite® ?

Plasmalite® is een derde generatie, op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem. Het combineert alle voordelen van een laser en van intens pulslicht in één systeem en maakt gebruik van een unieke fluorescentietechnologie. Plasmalite® verwijdert het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor alle huidtypes en alle haarkleuren.

Hoe werkt Plasmalite®?

Het basisprincipe van haarverwijdering is selectieve foto-thermolyse. In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door de melanine. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 °C bedraagt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste mensen hebben tussen de 5 en 8 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. Er bevindt zich altijd ongeveer 30 % van het lichaamshaar in een groeifase. De rest van het haar bevindt zich in het ruststadium en kan geen licht absorberen. Het verwijderen van erg grof, compact haar, zoals bijvoorbeeld de baard van een man, vergt echter meer tijd.

*Opmerking: Niet alle blonde/rode haren kunnen behandeld worden. Raadpleeg uw specialist.


Wat voelt men van de behandeling?

Voor de meeste mensen betekent de behandeling slechts een klein ongemak, het veroorzaakt slechts een licht tintelend gevoel. Voor de behandeling wordt een verkoelende gel aangebracht om het gevoel te verminderen.

Hoe lang duurt de gemiddelde behandeling?

De golfgeleider bestrijkt een huidgebied van ongeveer 10 x 20 mm. Elke impuls treedt om de 2 - 4 seconden op. Daarom is er soms minder dan 30 seconden nodig om overtollig gezichtshaar te verwijderen, terwijl er voor een mannenrug of een vrouwenbeen soms wel een uur nodig is.
Wat houdt de behandeling in?

Wanneer u zich aanmeldt voor een Plasmalite® behandeling, zal een opgeleide specialist met u bespreken hoe de Plasmalite® werkt en beoordelen of de methode voor u geschikt is. Verder zal hij of zij een allergietest uitvoeren om te zien hoe u op de behandeling reageert. Het resultaat van de allergietest hoeft niet altijd hetzelfde te zijn, als het resultaat, nadat de volledige behandeling is uitgevoerd. Op het te behandelen gebied wordt een laagje verkoelende gel aangebracht, dat zorgt voor geleiding van het licht en voor het koelen van de huid. Daarna wordt de golfgeleider over het gebied geleid en wordt telkens een korte lichtflits gegeven. U ziet het verschil misschien niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na uw behandeling zal veel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Plasmalite® kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.Voor welke huidskleur is de behandeling geschikt?

Zwart haar op een witte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen, met een donkere huid, het pigmentatieverschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Is de kleur van het haar belangrijk?

Over het algemeen geldt: hoe donkerder het haar, hoe doelmatiger de behandeling. Toch blijken ook grijze en blonde haren meestal goed op de behandeling te reageren.

Speelt de dikte van het haar ook een rol?

Plasmalite® heeft een eigenschap die Balanced Light™ heet en die ervoor zorgt dat het pulslicht geschikt is voor alle haardikten.

Zijn er neveneffecten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen. Na een paar uur is hier echter niets meer van te merken.

Wat voelt men van de behandeling?

De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel en betekent de behandeling slechts een klein ongemak.

Moet ik verder nog iets weten?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met uw specialist het intakeformulier invult.Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid voor de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Tot slot

De meeste cliënten ervaren de Plasmalite® behandelingen als zeer prettig, omdat ze nooit meer hoeven te scheren, te harsen of te epileren. Stelt u zich eens voor dat u geen last meer heeft van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen. Oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn - de Plasmalite® onthaart echt álles!