Hot Stone Massages

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Beauty Center Physical verzorgt voor u een heerlijke massage naar uw wensen.

Hot Stone Massages Hot Stone Massages

Optimaal genieten

Beauty Center Physical is uw centrum voor vele soorten behandelingen als ontharen, massages of een totale verwenarrangementen.

Optimaal genieten Optimaal genieten
MEDEX Producten
Beauty Center Physical staat voor kwaliteit en daarom werken wij met louter topmerken.

Cosmetica van Medex onderscheidt zich op verschillende punten van de vele producten die u gewoon in de winkel kan kopen. Een belangrijk verschil is dat de Medex cosmeticalijnen uitsluitend worden gebruikt door schoonheidsspecialisten.
Door een grote differentiatie in producten en een goed geschoolde schoonheidsspecialiste kan zij voor uw huid maatwerk leveren als het gaat om verzorging.

Voor diegene die iets meer verlangd van huidverzorgingsproducten dan de massaproducten die u dagelijks via de publiciteitsmedia voorgeschoteld krijgt, is het bezoek aan en advies van een schoonheidsspecialiste onontbeerlijk.
"Weetje"
De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

Wilt u meer informatie over MEDEX producten? Klik hier