Hot Stone Massages

De Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. Beauty Center Physical verzorgt voor u een heerlijke massage naar uw wensen.

Hot Stone Massages Hot Stone Massages

Optimaal genieten

Beauty Center Physical is uw centrum voor vele soorten behandelingen als ontharen, massages of een totale verwenarrangementen.

Optimaal genieten Optimaal genieten
Verzekeringen

Elektrisch ontharen en IPL behandelingen worden vergoed door de meeste verzekeringen.

Kijk uw polis na op uw voorwaarden en wat de hoogte is van het bedrag waarvoor u verzekerd bent.

Als u behandeld bent betaald u en krijgt een nota die u inleverd bij uw verzekering, hierna wordt het bedrag waar u recht op heeft op uw rekening gestort.

Medische camouflage is een vorm van camouflage die u s'ochtends opbrengt. Het is waterproof zodat u kunt zwemmen en in de regen kunt lopen zonder dat het verdwijnt. s'Avonds  verwijderd u het met de produkten die er bij geleverd worden en allemaal op elkaar afgestemd zijn

Het consult bestaat uit bepalen van de huidskleur. Dan leer ik u hoe u het aanbrengt en afpoederd zodat u het dagelijks zelf kunt.Ik gebruik het merk Dermacolor.

Zij hebben tevens voor het lichaam goede produkten.Mocht u spataderen hebben dan hebben zij de camouflage in tube vorm waarin de poeder al verwerkt is.

Wijnvlekken,vitiligo(pigmentstoornis van de huid waar het pigment verdwijnt) littekens, donkere vlekken onder de ogen , zwangerschapmasker;dit zijn diverse voorbeelden voor een medische indicatie, informeer bij u zorgmaatschappij.